Even voorstellen

Kitplaza is de totaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige chemisch technische producten

Kitplaza is onderdeel van Chemical Partners & Concepts BV en gevestigd in Vriezenveen. We zijn een dynamische en internationaal actieve onderneming. Gespecialiseerd in ontwikkeling, advisering en distributie van hoogwaardige chemisch technische producten, voor vrijwel alle constructies in de bouw en industrie, waar kwaliteit en duurzaamheid de norm is.

We leveren kitten, lijmen, pu-schuimen 2 componenten,  voor industriële en bouwtechnische constructies en hebben een groot assortiment  reinigingsmiddelen, smeermiddelen, primers, coatings, lakken en tapes. Uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteit

We hebben ons productassortiment met bijzonder veel zorg samengesteld op basis van uitzonderlijke producteigenschappen, hoge kwaliteitseisen waarbij mens en milieu centraal staan en die voldoen aan de laatste techniek.  De producten van Kitplaza zijn altijd van absolute topkwaliteit. Daar tekenen we voor.

Kennis

Onze producten worden permanent onderworpen aan zeer grondig onderzoek en effectieve ontwikkeling. Altijd volgens de laatste stand van de techniek en nieuwe inzichten. Kwaliteit en innovatie staat hierbij vanzelfsprekend voorop

Alfons Nijland

Erik Pol